Політика конфіденційності

У Cool Story, Bro!, доступному на сайті coolstorybrostudio.com, одним з наших основних пріоритетів є конфіденційність відвідувачів. Цей документ Політики конфіденційності містить типи інформації, яка збирається і записується Cool Story, Bro! і то як ми її використовуємо.

Якщо у вас виникли якісь запитання чи вам потрібна додаткова інформація про нашу Політиці конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до нашої онлайн-діяльності і дійсна для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися і / або яку збирають в Cool Story, Bro!. Ця політика не застосовується до будь-якої інформації, яка збирається в автономному режимі або по каналах, відмінним від цього веб-сайту.

Угода

Використовуючи наш веб-сайт, ви погоджуєтесь із нашою Політикою конфіденційності та погоджуєтеся з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку вас просять надати, і причини, за якими вас просять надати її, будуть зрозумілі вам в той момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви звернетеся до нас безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, таку як ваше ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону, зміст повідомлення і / або вкладень, які ви можете нам відправити, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви можете надати .

Коли ви реєструєте обліковий запис, ми можемо запросити вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім'я, назва компанії, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку збираємо, різними способами, в тому числі для:

Лог-файли

Cool Story, Bro! слід стандартною процедурою використання log-файлів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Все хостингові компанії займаються цим і є частиною аналітики хостингових послуг. Інформація, що збирається файлами журналу, включає адреси інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати і часу, сторінки переходу / виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов'язані з будь-якою інформацією, що дозволяє встановити особу. Мета інформації - аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на сайті і збір демографічної інформації.

Файли cookie та Web Beacons

Як і будь-який інший сайт, Cool Story, Bro! використовує файли cookie. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи переваги відвідувачів і сторінок веб-сайту, які відвідувач відвідував або відвідує. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом настройки вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів і / або іншої інформації.

Ви можете відключити файли cookie в налаштуваннях вашого браузера. Більш детальну інформацію про управління файлами cookie в певних веб-браузерах можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Ви можете ознайомитися з цим списком, щоб знайти Політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів Cool Story, Bro!.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються в їх відповідних рекламних оголошеннях та засланнях, які з'являються в Cool Story, Bro!, Які відправляються безпосередньо в браузер користувачів. Коли це відбувається, вони автоматично отримують ваш IP-адресу. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності їх рекламних кампаній і / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на відвідуваних вами веб-сайтах.

Зверніть увагу, що Cool Story Bro! не має доступу або контролю над цими файлами cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями.

Політика конфіденційності третіх осіб

Політика конфіденційності Cool Story, Bro! не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми радимо вам ознайомитися з відповідними Політиками конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш докладної інформації. Він може включати в себе їх методи та інструкції про те, як відмовитися від певних варіантів.

Права на конфіденційність CCPA (не продавати мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, споживачі Каліфорнії мають право:

Попросити компанію, яка збирає персональні дані споживачів, розкрити категорії і конкретні частини персональних даних, які компанія зібрала про споживачів.

Попросити компанію видалити всі особисті дані про споживача, які вона зібрала.

Вимагати, щоб компанія, яка продає персональні дані споживача, не продавала персональні дані споживача.

Якщо ви зробите запит, у нас буде один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, зв'яжіться з нами.

Право на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю інформовані про всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на наступне:

Право на доступ - ви маєте право вимагати копії ваших особистих даних. Ми можемо стягувати невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення - Ви маєте право вимагати, щоб ми виправили будь-яку інформацію, яку ви вважаєте неточною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми завершили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на видалення - ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші особисті дані при певних умовах.

Право на обмеження обробки - ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших особистих даних при певних умовах.

Право на заперечення проти обробки - ви маєте право заперечувати проти обробки нами ваших особистих даних при певних умовах.

Право на переносимість даних - ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншої організації або безпосередньо вам за певних умов.

Якщо ви зробите запит, у нас буде один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, зв'яжіться з нами.

Персональні дані дітей віком до 13 років

Ще одна частина нашого пріоритету - це захист дітей при використанні Інтернету. Ми закликаємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь і / або контролювати і направляти їх дії в Інтернеті.

Cool Story Bro! не збирає свідомо особисту інформацію, що дозволяє встановити особу дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надав таку інформацію на нашому веб-сайті, ми настійно рекомендуємо вам негайно зв'язатися з нами, і ми зробимо все можливе, щоб оперативно видалити таку інформацію з наших записів.